ЕРКО - 2002

ЕРКО - 2002

ул. Пирин планина 3
Попово,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ЕРКО - 2002
Адрес: Попово, ул. Пирин планина 3
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.erko2002.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Месни продукти
Дейност:

Продажба на месо и месни продукти

Ключови думи: продажба, месо, месни продукти, производство, охладени меса

За нас

Фирма ЕРКО - 2002 ЕООД е създадена 2002 година – приемник на фирма „Ерко” ЕООД, която се занимава с продажба на месо и месни продукти от 1995година. 


Основен предмет на дейност на “ЕРКО – 2002” ЕООД е производство и продажба на месо и месни продукти. В богатата гама от предлагани асортименти на фирмата са заложени, както разфасовки от охладени меса, така и голямо разнообразие от млени продукти – кайми, наденици, карначета, кюфтета, кебапчета.


Фирмата има сключени договори за обслужване на всички магазини от  търговската мрежа на ЦБА ЕООД за цяла Североизточна България. Освен тях, с богатата продуктова гама на “Ерко – 2002” ЕООД се зареждат и по-малки търговски обекти, ресторанти и хотели.


Суровините за производство на продукцията от млени и разфасовани меса се осигуряват от големи месодобивни предприятия, като голям дял в доставките заемат “Нова търговска компания” ООД гр. София, “Месни продукти” ЕООД с. Здравец, “Мийт трейд “ ООД Севлиево и др.


“ЕРКО – 2002” ЕООД  предлага част от асортиментите си и в собствена търговска мрежа – разполага с фирмен магазин в гр.Попово, три магазина в гр. Варна, а отскоро предлага многообразието от продуктите си и в четири новооткрити щанда в гр. Варна и гр. Добрич.


С цел разширяване на продажбите и осигуряване на лесен достъп на крайния потребител до по-голямата част от продуктовата гама на фирмата, “ЕРКО – 2002” ЕООД има разработена собствена дистрибуторска мрежа, като за целта разполага с пет хладилни микробуса, които снабдяват широк кръг потребители от цяла Североизточна България. 


Предлагаме още:


-         Разнос
-         Доставка на място
-         Транжиране на месо
-         Изготвяне на продукт по собствена рецепта





 

Открийте ни в Google+