CATALOG.BG > ТАГАРА
кв. Индустриален
Ямбол,
България
26.5107717
42.4837689
UserLikes
Име: ТАГАРА
Адрес: Ямбол, кв. Индустриален
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.tagara.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Месни продукти
Дейност:

Производство на месо и месни продукти

Ключови думи: кайма, кебапчета, кюфтета, наденички, странджанско дядо

Фирма ТАГАРА е създадена пез 1991 година с основна дейност производство и търговия месо и месни продукти. Отначало фирмата стартира, като открива месарски магазин. В който се продават всички видове разфасовки свински и говежди и суб продукти. В последствие фирмата създава малък цех и започва производство на млени меса, наденици, кебапчета и кюфтета, които се предлагат в град Ямбол и региона. Благодарение на усилието и старанието на нашия екип ние произвеждаме изклучително вкусна и качественна продукция.


През 2006 година е построено ново предприятие отговарящо на всички европейски стандарти и изисквания. Въведена е система НАССР / Наzadr Analysis and Critical Control Point / с помоща на която се следят основните етапи в производството. Качествен контрол Нашата цел е да произвеждаме висококачествени и безопасни млени меса и полуфабрикати, което в най-голяма степен удоволетворява изискванията и очакванията на нашите лиенти, призведени по съвремена технология и в съответствие ас съвремените изисквания към безопасността на хранене.


Нашата политика по безопасност на произвежданите от нас млени меса и полуфабрикати се базира на следните моменти:
* Производство на висококачествни, безопасни, млени меса и полуфабрикати при спазване на изискванията на действащата нормативна уредба - Закона за храните и закона за ветеринарномедицинската дейност и съпътстващите ги наредби.
* Производство на висококачествни, безопасни, млени меса и полуфабрикати чрез разработване, внедряване и поддържане на система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР), която да се основава на действащите в ТАГАРА Добри Производителни Практики.
* Коректно информиране на потребителите и клиентите относно вида и състава на произвежданите от нас млени меса и полуфабрикати.
* Подобряване на технологията на производство и безопасността на произвежданите от нас млени меса и полуфабрикати чрез въвеждане система за непрекъснат мониторинг и архивиране на параметрите в критичните контролни точки.
* Непрекъснато подобряване на НАССР системата.


Ние, ръководството на ТАГАРА, гарантираме, че разработената и внедрена НАССР система, основаваща се на действащите Добри Производствени Практики ще се подържа и развива непрекъснато и ще съответства във всеки момент с променените условия производство в предприятието. Ние, ръководството на ТАГАРА, гарантираме, че нашата политика по безопасност на храните е ивестна и разбрана от всички сътрудници в предприятието. Всички сътрудници осъзнават своето голямо значение за производство на безопасни млени меса и полуфабрикати и изпълняват стриктно и съвестно своите задължения.


Фирмата разполага ас собствен хладилен транспорт отговарящ на всички изисквания за разнос на хранителни продукти. Целия производствен процес се следи с видео наблюдение, което допълнително помага за контрола и безопасността на нашата продукция.

 
Открийте ни в Google+