ул. Христо Ботев 10
Лесидрен,
България
24.4024099000001
42.9801551
UserLikes
Име: КООПЕРАЦИЯ ДОВЕРИЕ ЛЕСИДРЕН
Адрес: Лесидрен, ул. Христо Ботев 10
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.koopdoverie.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Месни продукти
Дейност:

Производство на животни, преработка на месо и производство и търговия с месо, колбаси и деликатеси.

Ключови думи: магазин за месо, лесидрен, кооперация доверие, качество от балкана, собствено производство
  • catalog.bg
  • КООПЕРАЦИЯ ДОВЕРИЕ ЛЕСИДРЕН

За нас

Кооперация Доверие започва дейността си от 01.10.1995 г. в направление животновъдство – производство на свинско и телешко месо във ферма със затворен цикъл.От тогава до настоящия момент тя е непрекъснато в процес на разширяване, преустройство и модернизация на наличните обекти и създаване на нови дейности и производства. Тя е една от членуващите кооперации в ЦКС - гр. София.


Необходимите комбинирани фуражи се произвеждат в собствено автоматизирано фуражно предприятие с електронно дозиране по балансирани рецепти, които се контролират периодично с лабораторен анализ. Спазват се всички указания на ВМЦ и се води документация по изискванията на закона за фуражите и на националната служба по зърно. 

Кооперацията се занимава със свинепроизводство на 420 броя свине-майки от породата Дунавска бяла, синтетична линия Силистра и Юна - Франция като годишно се отглеждат и угояват около 7200 броя свине, а по технология на института по планинско животновъдство гр. Троян се изкупуват и доотглеждат около 720 броя телета. Създадени са условия съгласно изискванията за отглеждане на животните. 

Произвежданите животни се преработват в собствена кланица и месопреработвателно предприятие. Обекта отговоря на действащите в момента нормативни изисквания и има разрешение за производство под рег. № 1101014. Изпълненото технологично обзавеждане е съобразено с изискванията към предприятията от хранително-вкусовата промишленост и с условията за производство на качествени и безопасни храни. Оборудването е изработено и доставено от ПИМ Хасково и внос от Германия. В месопреработвателното предприятие се произвеждат богат асортимент на разфасовки от прясно свинско и телешко месо, варено-пушени колбаси и сурово сушени колбаси и деликатеси. 

От месец септември 2010 г. започва производство на цялата гама продукти с марка Стара планина, а през месец ноември 2010 г. разширява асортимента си с нови продукти от дивечово месо с високо качество.


Продукцията е патентована с търговска марка Качество от Балкана и реализацията й се осъществява със специализиран транспорт в изградена търговска мрежа от 21 магазина в София, Ловеч, Троян, Плевен, Тетевен, Луковит, Червен бряг, с. Рибарица и с. Лесидрен. Зареждат се магазини на КООП – търговия и туризъм АД в гр. София, РПК Развитие - гр. Елин Пелин, РПК Априлци и много други търговски обекти на частни фирми и кооперативни организации. 

Цялостната дейност на кооперация Доверие е един затворен цикъл от производството на животни и преработка на месната суровина до реализацията на крайния продукт в магазините.

Открийте ни в Google+